Wesele nad Morzem Pogorzelica

0.0
  1. Firmy
  2. » Wesele nad Morzem Pogorzelica
IMG_3302
Adres:
Pogorzelica, Sołdka 2, Zachodniopomorskie, Polska 72-351
Opis:

Oferta weselną na rok 2018/2019.
Oferta jest przykładowa , menu można modyfikować bądź zmieniać .
Koszty noclegu ( pozostałe dni cena noclegów taka sama ) :
Noclegi pokoje z własną łazienką , pokoje 2, 3 i 4 osobowe koszt noclegu to 49 zł/doba/osoba.

Razem koszt wesela i poprawin, wraz z jednym noclegiem w cenie 279 zł/osoba.

Osoby nie nocujące w ośrodku - opłata tylko 230 zł/ wesele z poprawinami.

Menu Weselne
Dzień I

Powitanie Państwa Młodych chlebem i solą
Toast lampką wina musującego

PIERWSZE DANIE
(jedna zupa do wyboru)
Zupa serowa z pulpecikami mięsnymi
Krem z grzybów leśnych z grzanką
Krem brokułowy z chipsem z wędzonego boczku
Tradycyjny rosół drobiowy z makaronem
Krem z pomidorów z bazylią i serem mozzarella
Krem z białych warzyw z chipsem ziołowym

DRUGIE DANIE
podawane na półmiskach (trzy rodzaje do wyboru)
Eskalop drobiowy z ananasem
Ziołowy filet z kurczaka w cieście francuskim
Filet drobiowy faszerowany szpinakiem , pieczarkami lub warzywami
Roladki drobiowe
Zraz wieprzowy z wędzonką
Pieczeń z indyka w miodzie
Kieszonki drobiowe z farszem z grzybów
Dorsz smażony na maśle
Kotlet schabowy

DODATKI DO DRUGIEGO DANIA
podawane na półmiskach ( dwa rodzaje do wyboru )
Kompozycja dzikiego i białego ryżu
Talarki ziemniaczane z boczkiem
Ziemniaczki z wody podane z masłem i koperkiem
Kluski śląskie
Ziołowe puree ziemniaczane
Kopytka podsmażane na maśle

SURÓWKI
podawane na półmiskach (trzy rodzaje do wyboru)
Mix fasolki szparagowej w bułce i maśle
Bukiet gotowanych warzyw w ziołach
Marchew z selerem lub ananasem
Buraczki podane na zimno
Surówka z kapusty wiejskiej kiszonej
Seler z rodzynkami i orzechami
Mizeria
Buraczki na ciepło
Kapusta biała zasmażana
Sałatka wiosenna z sosem vinaigrette
Mięsa i surówki po obiedzie zostają do chwili podawania zimnych
przekąsek

Kawa, Herbata, Ciasto, Owoce - podane na dodatkowym stole szwedzkim

ZAKĄSKI ZIMNE
(proszę wybrać 8 rodzajów - każda następna dodatkowo płatna 10 zł/osoba )
Półmisek swojskich mięs pieczonych
Dorsz bałtycki, świeży w sosie węgierskim
Śledź złocisty w oleju z kaparami i żurawiną
Sałatka owocowa
Sałatka Caprese
Sałatka Cezar z kurczakiem
Jajko w sosie tatarskim
Rolmopsy z ogórkiem
Łosoś wędzony z melonem
Pieczony domowy pasztet ze śliwką
Łosoś w galarecie
Jajka faszerowane
Różyczki z łososia
Przepiórcze jaja z kawiorem
Tymbaliki z dorady
Terrine z halibuta lub łososia
Śledzie z ananasem
Sałatka ze świeżych warzyw z granatem
Camembert z żurawiną
Śledzie w zalewie octowej z grillowaną papryką
Sałatka Chińska
Sałatka Neapolitańska
Sałatka Gyros
Sałatka Jarzynowa
Befsztyk tatarski( tatar )
Tatar z łososia

Dodatki bez ograniczeń
( podawane na wiejskim stole )
Smalec domowy z jabłkami od Szefowej Kuchni
Pieczywo jasne, ciemne lub chleb wiejski w bochnach
Musztarda, chrzan, ketchup, sos czosnkowy

TORT

PIERWSZA GORĄCO KOLACJA
(jedno danie do wyboru )
Węgierska Zupa Gulaszowa
Flaki wołowe
Krem z brokułów z prażonymi migdałami

DRUGA GORĄCA KOLACJA
(jedno danie do wyboru )
Golonka na kapuście pieczona
Bigos z Pysznej domowej kapusty z wędzonymi śliwkami i prawdziwkami
Soczyste udka w miodzie

TRZECIA GORĄCA KOLACJA
(jedno danie do wyboru )
Barszcz czerwony ze złocistym krokietem mięsnym
Krem z ciecierzycy z parmezanem
Krem z białej fasoli z grzankami

CZWARTA GORĄCA KOLACJA
( jedno danie do wyboru )
Mielone kotleciki faszerowane serem i pieczarkami
Szaszłyk Drobiowy z grillowaną papryką
Pierś z kurczaka w sosie serowym i pieczonymi pomidorami

Dzień II
POPRAWINY
godzina około 12:00-13:00 :

PIERWSZE DANIE
( do wyboru jedna z zup )
Żur na białej kiełbasie
Kwaśnica góralska z żebrem wędzonym
Krem z pomidorów z bazylią i serem mozzarella
Krem z białych warzyw z chipsem ziołowym

DRUGIE DANIE
( do wyboru jedno z dań )
Kurczak pieczony z pieczarkami
Pieczeń rzymska sosem śliwkowym okraszona
Pieczeń wieprzowa w sosie chrzanowym
Soczysta pieczeń z karczku

DODATKI DO DRUGIEGO DANIA
( proszę wybrać jeden rodzaj )
Ziemniaczki z wody podane z masłem i koperkiem
Kluski śląskie
Ziołowe puree ziemniaczane
Ziemniaczki opiekane z rozmarynem i czosnkiem
Ryż z zielonym groszkiem

SURÓWKI
(proszę wybrać jeden rodzaj)
Marchew z selerem lub ananasem
Buraczki podane na zimno
Seler z rodzynkami i orzechami
Modra kapusta
Mizeria
Buraczki na ciepło
Kapusta biała zasmażana

PLUS MIĘSA POZOSTAŁE Z WESELA

Zakąski zimne wszystkie tak jak na weselu (te które pozostały) - podawane na stole szwedzkim
INFORMACJE DODATKOWE
- Zapewniamy pełną obsługę przez całą noc.
- Oferta Weselna obejmuje czas trwania przyjęcia do godziny 5:00( do negocjacji ).
- Za dzieci do lat 3 uczestniczące w przyjęciu nie pobieramy opłaty.
- Dzieci od 3 do 7 lat objęte są opłatą w wysokości 50%.
- Osoby z obsługi (zespół, DJ, fotograf, kamerzysta, barman, opiekunka dla dzieci) objęte są opłatą w wysokości 80%.

- Państwo Młodzi zapewniają( możemy zapewnić to we własnym zakresie ale podniesie to koszt imprezy):
- ciasta, tort,owoce
- alkohol
Kawa , herbata, woda smakowa, woda gazowana, cola, fanta, sp

Informacje kontaktowe
Numer telefonu: 605-108-664
Strona Internetowa:
Musisz być zalogowany aby wypełnić formularz
id, Phasellus sed diam pulvinar Aliquam ut